Dementiezorg: 120+ zorgvilla’s geschikt voor dementerenden

Wordt uw naaste dement? Gaat zelfstandig thuis wonen niet langer? Bent u daarom op zoek naar een (particulier) verpleeghuis? Wij helpen u graag op weg met het vinden van een zorgvilla die aansluit bij de wensen van uw naaste!

Op ZorgvillaExpert.nl vindt u ruim 200 verschillende particuliere verpleeghuizen. Het merendeel daarvan biedt plaats aan ouderen met zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Er zijn ook steeds meer particuliere verpleeghuizen die zich exclusief richten op ouderen met geheugenproblematiek. Zorgorganisaties zoals Martha Flora, Herbergier en Stepping Stones hebben alleen bewoners met een vorm van dementie (zoals Alzheimer).

Hieronder ziet u per provincie welke zorgvilla’s geschikt zijn voor ouderen met een vorm van dementie. Het betreft zowel particuliere verpleeghuizen die een mix van bewoners hebben (lichamelijke en geestelijke problematiek) én zorgvilla’s uitsluitend bedoelt voor ouderen met dementie.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Gelderland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn.

900
900

Overasselt

De Wende

Ruurlo

La Fontaine

Lochem

Huize Dahme

Opheusden

Huize Avondrust

712

Ermelo

In de Luwte

1.000
1.250
1.900
2.950

Apeldoorn

Marianna

1.750

Elden

Oosterveld

1.550

Laag Soeren

De Horsting

1.800
3.750

Apeldoorn

Astra

1.700

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Gelderland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zuid-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Leiden.

Rozenburg

Haven du Pont

900

Zoetermeer

Villa Buythenhove

Nieuwerkerk aan den IJssel

Villa Raatskeller

2.500
3.300

Wassenaar

Villa Sijthoff

1.750
4.100

Dordrecht

Huis de Merwede

2.900

Rhoon

Villa MaJa

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zuid-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hilversum, Bussum, Heerhugowaard en Hoorn.

2.200

Amsterdam

Huize Plantage

4.100

Hilversum

Ridderspoor

Noord-Holland

JonkersZorg

1.100
3.600

Bloemendaal

Villa Duinstaete

Noord-Holland

Herbergier Wognum

5.000

Hilversum

Koetshuys Erica

3.500

Huizen

Slingerbosch

3.500

Hilversum

Villa Walgaerde

3.500

Hilversum

Benvenuta

3.500

Amsterdam

De Uylenburgh

4.500

Haarlem

Hildebrand

3.200
3.007

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Utrecht

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Utrecht, Amersfoort, Doorn, Maarssen, Soest, Veenendaal, Woerden en Zeist.

Utrecht

Villa Pavia

4.475

Wijk bij Duurstede

De Wijkse Hof

Doorn

Regina

2.300

Zeist

Blanda

1.850

Cothen (Wijk bij Duurstede)

Poort van Wijk

1.500

Bosch en Duin

Villa Hoefstaete

Maarssen

Villa Sluysoort

Huis ter Heide

De Horst

3.470

Utrecht

De Keizershof

2.026

Amersfoort

Boldershof

1.694

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Utrecht? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Brabant

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van)
Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Bergen op Zoom, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Waalwijk.

Noord-Brabant

Huize Groot Waardijn

Den Bosch

Huize De Graef

Noord-Brabant

Huize Roosdael

2.000
2.950

Dongen

Gardiaan

1.900

Noord-Brabant

Villa De Kleine Heide

Noord-Brabant

Herbergier Tilburg

Noord-Brabant

Herbergier Vlijmen

Noord-Brabant

Herbergier Oudenbosch

Noord-Brabant

Sibelius

1.478

Den Bosch

De Boschstede

Lepelstraat

Ter Wal Woonzorg

Noord-Brabant

Altenastaete Werkendam

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Brabant? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Limburg

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Weert, Maastricht, Roermond, Heerlen, Geleen, Roermond en Venlo.

1.980
2.072
775

Susteren

De Kompenie

775

Venlo

Dalia

2.100
3.510

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Limburg? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zeeland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Vlissingen, Middelburg, Goes en Zierikzee.

Middelburg

Villa Rittenborgh

1.950
2.500

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zeeland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Friesland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Leeuwarden, Sneek, Heereveen, Joure en Drachten.

Drachtstercompagnie

’t Daalders Plakje

Beetsterzwaag

Huys ter Swaach

1.500
1.500
1.500
1.500

Franeker

Kening State

1.600

Friesland

Westersypen

2.800
1.700

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Friesland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Drenthe

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Assen en Emmen

1.595
2.000

Drenthe

De Zorgvilla

1.209

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Drenthe? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Overijssel

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Steenwijk en Zwolle.

Enschede

Huize Stokhorst

Slagharen

Huize de Eik

1.115
1.300

Enschede

De Maere

1.800

Heino

Solace

1.400

Deventer

Villa Molenenk

3.250

Almelo

Villa Verde

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Overijssel? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Groningen

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Groningen-Stad.

1.658

Groningen

Palsma Zathe

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Groningen? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Flevoland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almere en Emmeloord.

Flevoland

Hoeve Marant

1.350

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Flevoland? Bekijk dan het hele overzicht.


Meer te weten komen over dementie? Bekijk dan de website van Alzheimer Nederland.