Dementiezorg: 120+ zorgvilla’s geschikt voor dementerenden

Bejaarde vrouw met dementie met rollator

Wordt uw naaste dement? Gaat zelfstandig thuis wonen niet langer? Bent u daarom op zoek naar een (particulier) verpleeghuis? Wij helpen u graag op weg met het vinden van een zorgvilla die aansluit bij de wensen van uw naaste!

Op ZorgvillaExpert.nl vindt u ruim 200 verschillende particuliere verpleeghuizen. Het merendeel daarvan biedt plaats aan ouderen met zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Er zijn ook steeds meer particuliere verpleeghuizen die zich exclusief richten op ouderen met geheugenproblematiek. Zorgorganisaties zoals Martha Flora, Herbergier en Stepping Stones hebben alleen bewoners met een vorm van dementie (zoals Alzheimer).

Hieronder ziet u per provincie welke zorgvilla’s geschikt zijn voor ouderen met een vorm van dementie. Het betreft zowel particuliere verpleeghuizen die een mix van bewoners hebben (lichamelijke en geestelijke problematiek) én zorgvilla’s uitsluitend bedoelt voor ouderen met dementie.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Gelderland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn.

Gelderland

Maria-Postel

Gelderland

De Pelgromhof

Ede

Lawet

1.800

Gelderland

De Horsting

1.800

Arnhem

Oosterveld

1.550

Apeldoorn

Marianna

1.750

Apeldoorn

Astra

1.700
1.430
1.430

Overasselt

De Wende

Ruurlo

La Fontaine

Lochem

Huize Dahme

Opheusden

Huize Avondrust

712

Ermelo

In de Luwte

1.000
2.950

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Gelderland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zuid-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Leiden.

2.500
2.250

Leiden

Witte Huis

4.500
3.500

Capelle a/d IJssel

IJssel Haven

2.750

Rozenburg

Haven du Pont

900

Zoetermeer

Villa Buythenhove

Nieuwerkerk aan den IJssel

Villa Raatskeller

3.300

Wassenaar

Villa Sijthoff

1.900
4.100

Dordrecht

Huis de Merwede

2.900

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zuid-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hilversum, Bussum, Heerhugowaard en Hoorn.

Amsterdam

De Vermeer

5.000

Haarlem

Meerlhorst

4.500
2.200

Amsterdam

Huize Plantage

4.100

Hilversum

Ridderspoor

Noord-Holland

JonkersZorg

1.100
3.600

Bloemendaal

Villa Duinstaete

Noord-Holland

Herbergier Wognum

5.000

Hilversum

Koetshuys Erica

3.500

Huizen

Slingerbosch

3.500

Hilversum

Villa Walgaerde

3.500

Hilversum

Benvenuta

3.500

Amsterdam

De Uylenburgh

4.500

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Utrecht

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Utrecht, Amersfoort, Doorn, Maarssen, Soest, Veenendaal, Woerden en Zeist.

Utrecht

Blanda

1.850

Utrecht

Spes Nostra

2.300

Doorn

Regina

2.300

Cothen (Wijk bij Duurstede)

Poort van Wijk

1.500
3.470
1.694

Nieuwegein

de Wilgenhoeve

2.000

Utrecht

Villa Pavia

4.475

Wijk bij Duurstede

De Wijkse Hof

Bosch en Duin

Villa Hoefstaete

Utrecht

De Lindeborg

3.750

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Utrecht? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Brabant

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van)
Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Bergen op Zoom, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Waalwijk.

Berkel-Enschot

Eikenbosch

Dongen

Gardiaan

1.900

Noord-Brabant

Zuyder Haven

2.000

Noord-Brabant

Huize Groot Waardijn

Den Bosch

Huize De Graef

Noord-Brabant

Huize Roosdael

3.500
2.950

Noord-Brabant

Villa De Kleine Heide

Noord-Brabant

Herbergier Tilburg

Noord-Brabant

Herbergier Vlijmen

Noord-Brabant

Herbergier Oudenbosch

Noord-Brabant

Sibelius

1.335

Den Bosch

De Boschstede

3.700

Lepelstraat

Ter Wal Woonzorg

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Brabant? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Limburg

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Weert, Maastricht, Roermond, Heerlen, Geleen, Roermond en Venlo.

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Limburg? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zeeland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Vlissingen, Middelburg, Goes en Zierikzee.

Middelburg

Villa Rittenborgh

1.950
2.500

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zeeland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Friesland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Leeuwarden, Sneek, Heereveen, Joure en Drachten.

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Friesland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Drenthe

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Assen en Emmen

1.595
2.000

Drenthe

De Zorgvilla

1.209

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Drenthe? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Overijssel

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Steenwijk en Zwolle.

Overijssel

Berkum

Enschede

De Maere

1.800

Slagharen

Huize de Eik

1.115
1.001

Almelo

Villa Verde

Deventer

Villa Molenenk

3.250

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Overijssel? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Groningen

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Groningen-Stad.

2.000
1.658

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Groningen? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Flevoland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almere en Emmeloord.

1.850

Flevoland

Hoeve Marant

1.350

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Flevoland? Bekijk dan het hele overzicht.


Meer te weten komen over dementie? Bekijk dan de website van Alzheimer Nederland.

Zorgvilla Expert