Dementiezorg: 120+ zorgvilla’s geschikt voor dementerenden

Bejaarde vrouw met dementie met rollator

Wordt uw naaste dement? Gaat zelfstandig thuis wonen niet langer? Bent u daarom op zoek naar een (particulier) verpleeghuis? Wij helpen u graag op weg met het vinden van een zorgvilla die aansluit bij de wensen van uw naaste!

Op ZorgvillaExpert.nl vindt u ruim 200 verschillende particuliere verpleeghuizen. Het merendeel daarvan biedt plaats aan ouderen met zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Er zijn ook steeds meer particuliere verpleeghuizen die zich exclusief richten op ouderen met geheugenproblematiek. Zorgorganisaties zoals Martha Flora, Herbergier en Stepping Stones hebben alleen bewoners met een vorm van dementie (zoals Alzheimer).

Hieronder ziet u per provincie welke zorgvilla’s geschikt zijn voor ouderen met een vorm van dementie. Het betreft zowel particuliere verpleeghuizen die een mix van bewoners hebben (lichamelijke en geestelijke problematiek) én zorgvilla’s uitsluitend bedoelt voor ouderen met dementie.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Gelderland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn.

2.800

Beneden-Leeuwen

De Twee Linden

2.500

Gelderland

Herbergier Ede

3.527

Zutphen

Villa Nuova

Gelderland

Villa Esdorp

Gelderland

Maria-Postel

2.350

Zevenaar

De Pelgromhof

2.350

Gelderland

Villa De Horsting

Apeldoorn

Villa Marianna

Apeldoorn

Villa Astra

1.430
1.430

Overasselt

De Wende

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Gelderland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zuid-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Delft en Leiden.

Capelle a/d IJssel

Wooncentrum Nederland

2.111

Rotterdam

Maes Haven

2.650

Leiden

Mariënhaven

3.750

Wassenaar

Claris Den Deijl

4.000
3.000
2.500
2.250

Zuid-Holland

Witte Huis

4.750

Zuid-Holland

Villa Oranjepark

3.675

Zuid-Holland

IJssel Haven

2.900

Zuid-Holland

Haven du Pont

950

Zuid-Holland

Residence Haganum

4.500

Zuid-Holland

Huis de Merwede

2.900

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zuid-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Holland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Hilversum, Bussum, Heerhugowaard en Hoorn.

Noord-Holland

Villa Florian

Hollands Kroon

Landgoed ’t Hart

2.200
4.000

Noord-Holland

De Vermeer

5.500

Noord-Holland

Meerlhorst

5.000
2.200

Amsterdam

Huize Plantage

4.100

Hilversum

Ridderspoor

Noord-Holland

JonkersZorg

1.100

Noord-Holland

Fleurâge Residences

4.800

Bloemendaal

Villa Duinstaete

Noord-Holland

Herbergier Wognum

4.995

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Holland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Utrecht

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Utrecht, Amersfoort, Doorn, Maarssen, Soest, Veenendaal, Woerden en Zeist.

4.000

Leusden

Villa Nova

Utrecht

Villa Blanda

Cothen (Wijk bij Duurstede)

Villa Poort van Wijk

3.470
1.694

Vianen

Wilgenhoeve

2.500
3.950

Utrecht

Villa Pavia

4.750

Wijk bij Duurstede

De Wijkse Hof

Bosch en Duin

Villa Hoefstaete

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Utrecht? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Noord-Brabant

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van)
Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch, Bergen op Zoom, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Waalwijk.

Den Bosch

Villa le Monde

3.500
2.500

Noord-Brabant

Herbergier Maashorst

Tilburg

Villa Maria

Berkel-Enschot

Villa Eikenbosch

2.000

Noord-Brabant

Huize Groot Waardijn

Noord-Brabant

Huize De Graef

Noord-Brabant

Huize Roosdael

Noord-Brabant

Huize Eresloo

3.500
2.950

Noord-Brabant

Villa De Kleine Heide

Noord-Brabant

Herbergier Tilburg

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Noord-Brabant? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Limburg

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Weert, Maastricht, Roermond, Heerlen, Geleen, Roermond en Venlo.

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Limburg? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Zeeland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Vlissingen, Middelburg, Goes en Zierikzee.

Middelburg

Villa Rittenborgh

1.950
2.500

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Zeeland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Friesland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Leeuwarden, Sneek, Heereveen, Joure en Drachten.

2.500
1.600

Beetsterzwaag

Huys ter Swaach

Leeuwarden

Palsma Zathe

Friesland

Westersypen

2.750
1.700

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Friesland? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Drenthe

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Assen en Emmen

1.595
2.000

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Drenthe? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Overijssel

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almelo, Deventer, Enschede, Hardenberg, Hengelo, Steenwijk en Zwolle.

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Overijssel? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Groningen

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Groningen-Stad.

1.658

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Groningen? Bekijk dan het hele overzicht.

Verpleeghuizen voor ouderen met dementie in Flevoland

Onderstaande particuliere verpleeghuizen hebben ruimschoots ervaring met bewoners met dementie. Er zijn (gespecialiseerde) zorgvilla’s voor dementerenden in onder andere (de omgeving van) Almere en Emmeloord.

Flevoland

Het Wilgenhuis

1.850

Flevoland

Hoeve Marant

1.350

Wilt u het gehele aanbod zien van zorgvilla’s voor ouderen met dementie (zoals Alzheimer) in Flevoland? Bekijk dan het hele overzicht.


Meer te weten komen over dementie? Bekijk dan de website van Alzheimer Nederland.

Zorgvilla Expert