Palsma Zathe

Woonzorg Palsma Zathe bevindt zich in een neoclassicistische boerderij aan de zuidkant van Leeuwarden. De afstand tot het centrum van de Friese hoofdstad is slechts 3 kilometer. De bewoner kan onder andere genieten van de groene omgeving of van een uitstapje naar de stad.

Woonzorg Palsma Zathe onderscheidt zich van de meeste andere woonzorgvoorzieningen onder meer door de ligging en de drie tweepersoonsappartementen. Deze appartementen zijn bedoeld voor echtparen, om hen de gelegenheid te geven bij elkaar te blijven als een van beiden dementeert. De tweepersoonsappartementen zijn ongeveer 60 m2 groot en hebben naast een aparte slaapkamer ook een keukenblok en gangkast.

Naast de drie tweepersoonsappartementen zijn er negen eenpersoonsappartementen. Deze hebben een oppervlakte van 26-36 m2, waardoor er voldoende plek is om een ruime zithoek te realiseren.

Het appartement wordt door de bewoner en familie zelf ingericht met eigen meubilair. Elk appartement heeft een eigen toilet, wastafel en douche. Alle appartementen zijn op de begane grond gesitueerd. Hierdoor kan de bewoner, indien gewenst, gemakkelijk in de gemeenschappelijke ruimten komen en naar de omsloten tuin gaan.

We zijn in augustus 2012 van start gegaan.

Zorgvilla Expert