Domus Valuas: Prachtig wonen met alle benodigde zorg!

Domus-Valuas

Bekijk direct de 31 zorgvilla’s van Domus Valuas

Leiden

Mariënhaven

3.750

Den Bosch

Villa le Monde

3.500
2.850
3.950

Zuid-Holland

Witte Huis

4.750

Zuid-Holland

Villa Oranjepark

3.675

Noord-Holland

De Vermeer

5.500

Noord-Holland

Meerlhorst

5.000
3.500

Utrecht

Villa Pavia

4.750

Zuid-Holland

Residence Haganum

4.500

Noord-Holland

Fleurâge Residences

Den Bosch

De Boschstede

3.900

Utrecht

De Lindeborg

3.995
3.900

Deventer

Villa Molenenk

3.625
4.995
4.750

Hilversum

Koetshuys Erica

3.950

Huizen

Slingerbosch

3.990

Hilversum

Villa Walgaerde

3.650

Noord-Holland

Benvenuta

4.425

Zuid-Holland

De Magistraat

4.390

Nijmegen

De Sterreschans

3.900

Amsterdam

De Uylenburgh

3.995

Haarlem

Hildebrand

3.900

Baarn

Holland

3.400

Warnsveld

Huis Ter Weegen

3.450

Warnsveld

Huis Welgelegen

3.150
2.750

Over Domus Valuas

Domus Valuas is een woonzorgorganisatie die kleinschalig wonen biedt met exclusieve zorg op prachtige locaties door heel Nederland. De in totaal 31 woonzorglocaties bevinden zich midden in de stad of in de directe omgeving van bossen of een gezellig dorp. Alle locaties, of het nu om een oud stadsziekenhuis of een monumentaal landgoed gaat, staan op unieke plekken en zijn volledig ingericht op de behoeften van ouderen.

Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Daarom bieden we een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier willen wij een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Waarom kiezen voor Domus Valuas

Wij zijn toonaangevend door ons aanbod van liefdevolle zorg, hoogwaardige service en welzijn voor ouderen. Hun leven voort willen zetten zoals zij dat thuis gewend zijn. Ruimte voor leven is bij Domus Valuas een begrip.

 • U krijgt bij ons goede liefdevolle zorg en welzijn. U geniet ten alle tijden van service en gastvrijheid op hoog niveau.
 • Bij ons staat uw privacy hoog in het vaandel. Iedereen heeft de keuze om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Denk hierbij aan concerten, lezingen, filmmiddagen en bewegingsactiviteiten.
 • Onze locaties zijn klein van opzet, variërend van tien tot vijfenveertig appartementen. Dit zorgt voor een persoonlijke en huiselijke sfeer.
 • Bij Domus Valuas kunt u samen (blijven) wonen met uw partner. Ook als de ander geen zorgindicatie heeft.
 • U heeft een ruime keuze uit schitterende locaties door heel Nederland, met de zekerheid van 24/7 aanwezige zorg.

Onze filosofie

Domus Valuas is een samenvoeging van Domus Magnus (opgericht in 2004) en Valuas Zorggroep (opgericht in 2011). De fusie heeft plaatsgevonden in 2022. Gezamenlijk biedt de woonzorgorganisatie kleinschalig wonen met 24 uur exclusieve zorg op prachtige locaties door heel Nederland.

Missie

Wij willen een goed en veilig thuis bieden aan onze bewoners, met oog en aandacht voor wat zij willen. Ruimte voor leven staat daarin centraal.

Visie

Wij bieden professionele zorg en hoogwaardige service aan onze bewoners op prachtige, unieke locaties. De warme en persoonlijke benadering maken onze organisatie de best mogelijke keuze.

Ruimte voor leven is essentieel. Door ruimte te geven, dragen we bij aan wat iemand wenst en nodig heeft. We stimuleren de autonomie van de bewoner zo lang mogelijk. Bewoners voelen zich thuis. Het mag hen aan niets ontbreken. Het draait daarbij om wat voor de bewoner belangrijk is. We luisteren naar iedereen, hoe kwetsbaar ook. Altijd liefdevol en met oog voor eigenheid en vitaliteit. We maken waar dat bewoners zoveel mogelijk kunnen doen waar ze zin in hebben. Onze medewerkers zijn de kern van het bedrijf. We bieden hen een fijne, inspirerende werkomgeving. Wij zien en waarderen onze medewerkers en bieden ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Ambitie

We zijn toonaangevend met ons aanbod van liefdevolle zorg en hoogwaardige service voor ouderen die willen blijven leven zoals thuis. ‘Domus Valuas’ gevoel is door de ruimte voor leven een begrip. We onderscheiden ons, onder andere, in ons aanbod aan Welzijn.

Kernwaarden

Bij Domus Valuas zijn onze kernwaarden niet zomaar woorden op papier; ze zijn de ruggengraat van onze organisatie, de drijvende kracht achter onze beslissingen en het fundament waarop we onze cultuur hebben gebouwd. Deze waarden zijn de kompassen die ons leiden, ongeacht welke uitdagingen we tegenkomen en welke koers we volgen.

 • Liefdevol
 • Gastvrij
 • Vitaal
 • Ondernemend

Deze kernwaarden weerspiegelen wie we zijn en waar we voor staan. Bij Domus Valuas zijn we trots op onze waarden en dat ze ons helpen om te groeien en te gedijen in een steeds veranderende wereld. Samen vormen ze de fundering van ons succes en de belofte aan onze bewoners, medewerkers en partners om altijd op hen te kunnen vertrouwen.

Onafhankelijke beoordelingen Domus Valuas

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Contact met Domus Valuas

Wilt u meer informatie over een of meerdere zorgvilla’s van Domus Valuas? Vul dan onderstaand contactformulier in.


  Of bezoek de website van Domus Valuas.

  Zorgvilla Expert