Domus Magnus: Prachtig wonen met alle benodigde zorg binnen handbereik in heel Nederland

Bekijk direct de 17 zorgvilla’s van Domus Magnus

Rotterdam

De Magistraat

3.500
5.000

Den Bosch

De Boschstede

3.700

Hilversum

Benvenuta

3.500

Hilversum

Villa Walgaerde

3.500

Warnsveld

Huis Welgelegen

2.500

Amsterdam

De Uylenburgh

4.500

Warnsveld

Huis Ter Weegen

2.500

Nijmegen

De Sterreschans

3.700

Haarlem

Hildebrand

3.200

Baarn

Holland

3.000
3.000

Hilversum

Koetshuys Erica

3.500

Huizen

Slingerbosch

3.500

Deventer

Villa Molenenk

3.250
3.750

Domus Magnus in tijden van het coronavirus

Door de strenge, landelijke maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het op dit moment helaas niet mogelijk om u een rondleiding op onze locaties aan te bieden. Wel bieden wij de mogelijkheid om u aan de hand van foto’s en video’s een idee te geven van de locaties en beschikbare appartementen. Onder strenge voorwaarden, waaronder een screening, is het eventueel mogelijk om te verhuizen of gebruik te maken van ons zorghotel. Mocht u hierover meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wonen in de zorgvilla’s van Domus Magnus

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 17 vestigingen in Nederland. Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Daarom bieden we een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg in een exclusieve woonomgeving. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier willen wij een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Sfeervol wonen met of zonder zorg

Zowel ouderen die (nog) niet of nauwelijks zorg nodig hebben als ouderen die wel een zorgvraag hebben, zijn van harte welkom bij Domus Magnus.

Waar staan we voor

Uw eigen appartement in een sfeervol, monumentaal pand. Alle benodigde zorg binnen handbereik. Aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Dat is waar Domus Magnus voor staat.

Onafhankelijke beoordelingen over Domus Magnus

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Contact met Domus Magnus

Wilt u meer informatie over een of meerdere zorgvilla’s van Domus Magnus? Vul dan onderstaand contactformulier in.


of bezoek de website van Domus Magnus