Welkom op ZorgvillaExpert.nl!

Mensen die op zoek zijn naar een particulier verzorgingshuis zien vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn in Nederland inmiddels ruim 300 zorgvilla’s. Maar hoe vinden mensen het particuliere verpleeghuis dat het best bij hen past? De buren/familie/vrienden om ervaringen vragen en vele uren rondspeuren op Google levert lang niet altijd het beste resultaat. De zorginstellingen die ze vinden sluiten niet aan bij hun wensen. Of de websites die ze bezoeken geven niet alle informatie die ze nodig hebben. Vragen zoals; Wat kost het en kan ik dat wel betalen? Is er ook een kamer geschikt voor echtparen? Mag ik mijn kat meenemen? Welke Wlz-indicatie heb ik nodig? worden niet altijd beantwoord.

Dit is waar ZorgvillaExpert.nl helpt. Wij brachten al ruim 200 zorgvilla’s in kaart, het meest complete overzicht van Nederland! Mensen kunnen met onze eenvoudige zoekfilters snel vinden welke particuliere zorginstellingen passen bij hun wensen. Ze kunnen hun favorieten opslaan en vervolgens direct contact opnemen met de zorgvilla van hun keuze. Dit scheelt veel tijd en belangrijker, de kans is groter dat ze het particuliere verzorgingshuis vinden wat echt bij ze past.

Staat uw zorginstelling onverhoopt nog niet vermeld op ZorgvillaExpert.nl? Laat het ons weten en we voegen uw zorgvilla graag toe! Ons basisprofiel is geheel kosteloos. We bieden ook de mogelijkheid om een uitgebreidere presentatie te geven van uw zorgvilla. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Let wel, onze website richt zich specifiek op particuliere verzorgingshuizen en verpleeghuizen.

Mark & Irene Reijman

Email: irene@zorgvillaexpert.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel