Herbergier Heythuysen

Warm en liefdevol thuis voor mensen met geheugenproblemen

Herbergier Heythuysen is gevestigd in de voormalige basisschool de Beukenhof gelegen aan de Notaris Ruttenlaan 19 in Heythuysen. Herbergier Heythuysen ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van het prachtige kerkdorp Heythuysen in Limburg.

In een Herbergier hebben we het niet over bewoners maar over gasten omdat het past bij het begrip herbergier. Een herberg is van oudsher een gelegenheid waar men kon eten, drinken en overnachten. Tegenwoordig kennen we het begrip herberg niet meer zo, maar praten we over een hotel of pension. Vandaar dat wij het gepast vinden om over gasten te spreken. Binnen een Herbergier doen wij er alles aan om het leven van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

De gasten van Herbergier Heythuysen zijn mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en 7 x 24 uur begeleiding nodig hebben. We gaan uit van hun mogelijkheden en passen ons aan, aan de levensbehoeften van onze gasten. Wij stimuleren hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en om mee te doen aan de dagelijkse activiteiten binnen onze Herbergier. Hun familie kan dagelijks binnenlopen wanneer ze dat maar willen en wordt betrokken in de gewenste begeleiding van onze gasten.

Zorgvilla Expert