Workshops tekenen en schilderen voor ouderen in Den Haag en omstreken

workshop-aquarel-schilderen-den-haag-ouderen

Een workshop tekenen en schilderen voor ouderen is ‘de draad weer oppakken’. De speciale, oprechte aandacht voor u als persoon is een belangrijk iets. Wilt u gezien, gehoord worden? Hoe blijft u langer gezond en in beweging, zowel fysiek, maar zeker ook mentaal. Tekenen en schilderen gaat u hierbij helpen. Het kunstzinnig werken is geen bezigheidstherapie. Het is zingeving en daarmee leven verbeterend.

Een mens is nooit te oud

Het weer ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het ervaren van ontspanning en vreugde geeft een gevoel van eigenwaarde, levenszin en zelfvertrouwen

Cliënt die veel piekert: ‘Met dit werken ben ik even uit mijn eigen leven gestapt en kan ik met dit fijne gevoel weer een paar dagen vooruit’.

Mag ik me eerst even voorstellen?

Agnes-Hulleman-Den-Haag

Ik ben Agnes Hulleman uit Den Haag en ben van beroep kunstzinnig therapeut. Ook heb ik een studie aan de kunstacademie afgerond.

Mijn grote passie is het werken met mensen. Daarom begeleid ik volwassenen individueel, maar ook in groepjes. Mijn hart ligt vooral bij de oudere mens. Ik geef met veel plezier schilder- of tekenworkshops met een thema;

Speciaal ook voor mensen met dementie is deze persoonlijke benadering erg fijn om weer even in het hier en nu te komen. Samen met mooie verhalen vertellen en prikkelende opdrachten komen er weer herinneringen boven en ‘doet het leven er weer even toe’

Workshop tekenen of schilderen in Den Haag

Graag kom ik een proefworkshop geven in uw zorgvilla

Dit kan zijn in Den Haag, maar ook in de randgemeenten van Den Haag

Neem daarom gerust contact met mij op:
Agnes Hulleman
Telefoon: 06 – 43 800 555
E-mail: info@agneskunstzinnigetherapie.nl
Website

De aanvullende verzekering vergoedt het merendeel van deze vorm van begeleiding. Ik kan u helpen met het uitzoeken hiervan.

Geschilderd door een hoogbejaarde mevrouw van 91

workshop-tekenen-schilderen-dementie-den-haag

Bekijk ook alle andere workshops speciaal voor ouderen in heel Nederland: van schilderen en tekenen tot bloemen schikken, kaarsen maken en boetseren!

Snel een geschikt verpleeghuis vinden

Ben u op zoek naar een zorgvilla die regelmatig leuke workshops en andere activiteiten organiseert? Bekijk dan de ruim 200 particuliere verpleeghuizen op onze website!

Zorgvilla Expert