Particuliere verpleeghuizen in Leeuwarden

Stedshiem-Leeuwarden-Idesta-zorggroep

Tegenwoordig worden mensen in Nederland steeds ouder. Ook blijven we steeds langer thuis wonen. Op een gegeven moment kan het echter zo zijn dat thuis wonen niet langer gaat. En dan? Wordt het een regulier verpleeghuis of wellicht een particulier verzorgingshuis in Leeuwarden? Zoekt u een nieuwe plek om thuis te noemen voor uw ouders of voor uzelf? In een zorgvilla ontvangt u 24 uur per dag de benodigde zorg. In tegenstelling tot een gewoon bejaardenhuis bepaalt u zelf nog zoveel mogelijk hoe uw dag eruit ziet. Er is veel aandacht voor bewoners en ook worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Particulier verzorgingshuis - Leeuwarden

Particuliere verzorgingshuizen in Leeuwarden

U woont in Leeuwarden en wil daar ook graag blijven wonen? Geen probleem! Wij hebben alvast in kaart gebracht welke particuliere verpleeghuizen en zorginstellingen er zijn in Leeuwarden en rondom Leeuwarden (zoals Franeker, Hallum, Harlingen, Dronryp, Stiens en Wyns).

Niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens naar andere particuliere verpleeghuizen in de buurt van Leeuwarden of ga naar alle 300+ zorgvilla’s en vind een verzorgingshuis dat bij u past op basis van locatie, prijs, type omgeving, kameraantal en andere criteria!

Wat kost wonen in een particulier verpleeghuis in Leeuwarden

Wat kost het om in een zorgvilla in Leeuwarden te wonen? De totale prijs varieert tussen de €2000 tot €5000 per maand. De kosten bestaan uit 3 onderdelen: woon-, service- en zorgkosten. Bij woonkosten moet u denken aan de huur en gas/water/licht. Hoe groter uw kamer en hoe mooier de zorgvilla, de hoger de woonkosten. De servicekosten hangen af van wat voor faciliteiten er worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een kapper of pedicure. Ook vallen de georganiseerde activiteiten zoals een wekelijks uitstapje naar de lokale markt, huiskamerconcerten en een uitje naar een museum hier onder. De zorgkosten hangen af van hoeveel zorg u of uw ouder nodig heeft. Meer lezen over de kosten van een particulier verpleeghuis?

Zorgvilla gezocht in Leeuwarden: Stadsmens of liever de rust en ruimte van een landelijke omgeving?

Wat spreekt u aan? Altijd al in het centrum van Leeuwarden gewoond? U houdt van de drukte van de stad en de vele faciliteiten vlak in de buurt? Kies dan een van de ruim 100 particuliere verzorgingshuizen in een stedelijke omgeving. Houdt u meer van de rust van een kleinere stad of dorp? Dichtbij een gezellige dorpskern wonen of zelfs in een zorgboerderij midden op het weidse platteland? Bekijk dan het aanbod van ruim 100 particuliere verpleeghuizen in een rustige landelijke omgeving! Met behulp van onze zoekfilters kunt u aanklikken naar welk type omgeving u op zoek bent.

Kleinschalig of juist gezellig veel bewoners in een particulier verpleeghuis in Leeuwarden?

Veel reguliere verzorgingshuizen zijn behoorlijk groot. Er wonen rustig tientallen bewoners op dezelfde locatie. Particuliere zorginstellingen zijn meestal veel kleinschaliger. Op ZorgvillaExpert.nl kunt u makkelijk zien hoeveel kamers er in een bepaalde zorgvilla zijn. Houdt  u van kleinschalig? Kies dan voor een particulier verzorgingshuis met maximaal 15 kamers. Of gaat uw voorkeur uit naar een middelgroot particulier verpleeghuis met 16 tot 25 kamers of een relatief grote particuliere zorginstelling met meer dan 25 kamers? Op onze overzichtspagina met alle particuliere verzorgingstehuizen van Nederland kunt u in onze filters aankruisen hoeveel kamers uw voorkeur heeft.

Voordelen van wonen in een particulier verzorgingstehuis in Leeuwarden

Verblijven in een particulier verzorgingshuis in Leeuwarden heeft vele voordelen. Zo bieden particuliere woonzorgcentra een hoger niveau van service en voorzieningen aan, is er vaak meer privacy, woont u vaak in een prachtig monumentaal pand, is er meer persoonlijke aandacht voor u en hoeft u vaak niet te wachten voordat er een plaats is. Nog meer lezen over de voordelen van een particulier verzorgingshuis?

Hier en hier kunt u meer lezen over Leeuwarden.

Zorgvilla Expert