Particuliere verzorgingshuizen in Rotterdam

Domus Magnus, De Magistraat, Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuw huis voor uzelf of voor uw ouders in Rotterdam? Een plek waar er 24 uur per dag de benodigde zorg kan worden geboden? Niet slechts een plek waar u of uw ouders worden verzorgd maar een plek in Rotterdam die weer als thuis kan gaan voelen? Wellicht is een particulier verzorgingstehuis dan iets voor u! Een particulier verpleegtehuis, ook wel een zorgvilla genoemd, onderscheidt zich van een regulier bejaardentehuis in Rotterdam op vele manieren. Er is over het algemeen veel meer aandacht voor de bewoners en meer ruimte om je leven te leven zoals je dat zelf wilt.

Particulier verzorgingshuis - Rotterdam

Zorgvilla’s in Rotterdam

Komt u uit Hillegersberg, Delfshaven, Overschie, Blijdorp, Kralingen, Charlois, IJsselmonde, Pernis, Feijenoord of Rotterdam centrum en wilt u graag in de buurt blijven wonen van waar u nu woont? Dat kan! Hieronder vindt u een overzicht van alle particuliere verpleeghuizen in en nabij Rotterdam.

Rotterdam

De Magistraat

3.500

Rotterdam

Berghse Haven

3.500

Zit de juiste zorgvilla er niet tussen? Kijk dan ook eens naar verpleeghuizen in de buurt van Rotterdam of ga naar alle 300+ zorgvilla’s en selecteer verzorgingshuizen op basis van locatie, prijs, aantal kamers, omgeving en andere criteria!

ZorgvillaExpert.nl helpt u graag bij het vinden van de juiste zorgvilla die bij uw wensen past!

Wat kost wonen in een particulier verzorgingshuis in Rotterdam?

De kosten voor het wonen in een zorgvilla in Venlo variëren tussen de €2000 tot wel €5000 per maand. De kosten bestaan uit woon-, service- en zorgkosten. De zorgkosten verschillen per persoon en hangen af van je inkomen en vermogen. De woon- en servicekosten verschillen per particulier verzorgingshuis (kies je voor een monumentaal landgoed of voor een iets simpeler oud klooster, is er een sterrenkok aanwezig die elke avond voor je kookt, hoeveel activiteiten worden er georganiseerd, etc) maar ook binnen een zorginstelling kan het uitmaken welke kamer je kiest (extra groot en met mooi uitzicht is nu eenmaal duurder dan een kleinere kamer aan de kant van de weg). Meer lezen over de kosten van een particulier verpleeghuis?

Stedelijke omgeving zoals Rotterdam of juist een landelijke omgeving?

Bent u op zoek naar een particulier verpleeghuis in een rustige landelijke omgeving? Wij vonden meer dan 100 particuliere verzorgingshuizen die op een prachtige landelijke locatie staan. Soms staan ze echt midden in de natuur maar vaak liggen ze dicht in de buurt van een gezellige dorpskern. Of spreekt een stedelijke omgeving u wellicht meer aan? Aan zorgvilla’s in de grote steden is er ook geen gebrek. Het is zelfs mogelijk om aan een Amsterdamse gracht te wonen of midden in het centrum van Rotterdam.

Aantal bewoners in een particulier verpleeghuis in Rotterdam

De meeste particuliere verzorgingshuizen zijn veel kleinschaliger dan het gemiddelde reguliere bejaardentehuis in Rotterdam. Heeft u voorkeur voor een echt kleinschalige zorgvilla met maximaal 15 kamers? Een middelgrote zorgvilla met 16 tot 25 kamers? Of zoekt u juist een grotere zorgvilla met meer dan 25 kamers?

In welke zorgvilla in Rotterdam ben je als echtpaar welkom?

Stel, je bent al 40 jaar getrouwd en hebt altijd samengewoond. Langzamerhand heeft je man of vrouw steeds meer zorg nodig. Eerst kon die zorg nog wel worden verleend door mantelzorgers of familieleden. Op een gegeven moment kan het zijn dat dit niet meer afdoende is. In de reguliere ouderenzorg betekent dit bijna altijd dat echtparen niet meer langer onder een dak kunnen wonen. Gelukkig kan het ook anders! Wij hebben voor u op een rijtje gezet welke particuliere verzorgingstehuizen geschikt zijn voor echtparen. Daarbij kan het gaan om echtparen waarvan beide zorgbehoevend zijn. Maar ook echtparen van wie slechts een van beide zorg nodig heeft zijn welkom.

Hier en hier kunt u meer lezen over Rotterdam.

Zorgvilla Expert