Privézorg Limburg

gendarmerie-privezorg-limburg-echt-sittard

Privézorg Limburg, in 2015 opgericht door Roger Bekkers en Ruurd van der Goot, is een jonge, dynamische, flexibele zorgorganisatie die sterk de nadruk legt op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De pijlers van Privézorg Limburg bestaan uit thuiszorg, verpleeghuiszorg en dagbesteding. Lijnen met de eerstelijnszorg zijn kort. Fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist zijn makkelijk inzetbaar.

De naam impliceert wellicht dat we een privéorganisatie zijn, maar dat is geenszins het geval. We zijn een reguliere zorginstelling waarop de gangbare ziektekostenvergoedingen van toepassing zijn. Al onze diensten worden dus volledig vergoed door uw zorgverzekering. De term privézorg heeft binnen onze organisatie betrekking op de intensieve en persoonlijke wijze van zorg verlenen, volledig gericht op het specifieke individu. Waar nodig één op één, met telkens een vertrouwd gezicht.

Als toevoeging bij Privézorg Limburg staat Powered by Proteion. Proteion, een middelgrote zorgorganisatie actief in Noord- en Midden-Limburg, fungeert als ondersteunende dienst, als backoffice van Privézorg Limburg.

De Privézorg Limburg huizen met wonen met zorg voor ouderen:

Interesse en/of meer weten?

Heeft u interesse in wonen met zorg bij één van de Privézorg Limburg huizen? Neemt gerust contact op met de zorgondernemers voor meer informatie, een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden of een rondleiding.

Bekijk direct zorgvilla’s van Privézorg Limburg

Susteren

De Kompenie

680
900
775

Onafhankelijke beoordelingen over Privézorg Limburg

Contact met Privézorg Limburg

Wilt u meer informatie over een of meerdere zorgvilla’s van Privézorg Limburg? Vul dan onderstaand contactformulier in.    of bezoek de website van Privézorg Limburg

    Zorgvilla Expert