PZL persoonsgerichte zorg

gendarmerie-privezorg-limburg-echt-sittard-PZL-persoonsgerichte-zorg

PZL persoonsgerichte zorg, voorheen Privézorg Limburg, in 2015 opgericht door Roger Bekkers en Ruurd van der Goot, is een jonge, dynamische, flexibele zorgorganisatie die sterk de nadruk legt op kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De pijlers van PZL persoonsgerichte zorg bestaan uit thuiszorg, verpleeghuiszorg en dagbesteding. Lijnen met de eerstelijnszorg zijn kort. Fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist zijn makkelijk inzetbaar.

De naam impliceert wellicht dat we een privéorganisatie zijn, maar dat is geenszins het geval. We zijn een reguliere zorginstelling waarop de gangbare ziektekostenvergoedingen van toepassing zijn. Al onze diensten worden dus volledig vergoed door uw zorgverzekering. De term privézorg heeft binnen onze organisatie betrekking op de intensieve en persoonlijke wijze van zorg verlenen, volledig gericht op het specifieke individu. Waar nodig één op één, met telkens een vertrouwd gezicht.

Als toevoeging bij PZL persoonsgerichte zorg staat Powered by Proteion. Proteion, een middelgrote zorgorganisatie actief in Noord- en Midden-Limburg, fungeert als ondersteunende dienst, als backoffice van PZL persoonsgerichte zorg.

De PZL huizen met wonen met zorg voor ouderen:

Interesse en/of meer weten?

Heeft u interesse in wonen met zorg bij één van de PZL persoonsgerichte zorg huizen? Neemt gerust contact op met de zorgondernemers voor meer informatie, een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden of een rondleiding.

Bekijk direct zorgvilla’s van PZL persoonsgerichte zorg

Susteren

De Kompenie

680
900
775

Onafhankelijke beoordelingen over PZL persoonsgerichte zorg (voorheen Privézorg Limburg)

Contact met PZL persoonsgerichte zorg

Wilt u meer informatie over een of meerdere zorgvilla’s van PZL persoonsgerichte zorg? Vul dan onderstaand contactformulier in.    of bezoek de website van PZL persoonsgerichte zorg

    Zorgvilla Expert