Herbergier De Ehze

Herbergier De Ehze

Warm en liefdevol thuis voor mensen met geheugenproblemen

Herbergier De Ehze ligt bij het dorp Almen op de grens Achterhoek, Veluwe en Salland. Via een robuuste brug komt u in een uitgestrekt park met in het midden daarvan een Engels Landhuis en een wit Koetshuis. Eenmaal binnen geven lambriseringen, hoge plafonds en karakteristieke elementen van vroeger de bezoeker het gevoel van warmte en comfort.
Het aanbod
De twaalf kamers in het Landhuis zijn stuk voor stuk anders en uniek, maar met altijd een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De drie kamers in het Koetshuis hebben tevens een pantry en een eigen terras. Negen kamers zijn ook geschikt voor (echt)paren.
Professionele koks staan iedere dag garant voor verse maaltijden voor onze bewoners en hun bezoek. Met recht zijn onze maaltijden een hoogtepunt van de dag.
De ondersteuning en zorg wordt verleend door professionals: verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en andere medewerkers met oog voor de ouder wordende senior. Levenservaring en de eigen interesses zijn uiteraard leidend voor de activiteiten van de bewoners.

Zorgvilla Expert