De Meerenburgh

De Meerenburgh is een particuliere woonzorgvoorziening gevestigd in de Heerlijkheid Leur, gemeente Wijchen. Sinds augustus 2009 bieden wij wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen met een zorgbehoefte en die niet langer zelfstandig kunnen wonen. In deze grote woonboerderij hebben wij 8 zorgstudio’s gerealiseerd.
De Meerenburgh is een particulier initiatief dat liefdevolle persoonlijke zorg biedt in combinatie met wonen. Kleinschaligheid, huiselijkheid, een vast team van professionele medewerkers, persoonlijke aandacht, behoud van eigen identiteit, gerichte dagbesteding, fijne en comfortabele leefruimte in combinatie met de prachtige landelijke en idyllische omgeving, zijn de toegevoegde waarden die het verschil uitmaken met de reguliere verpleeg- of verzorgingshuizen.
Wij hopen dat u op deze website de informatie vindt die u zoekt en u een goed beeld te geven van de Meerenburgh. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken neemt u dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Zorgvilla Expert