Eminent Wonen & Zorg: Kleinschalig wonen voor ouderen in de Achterhoek

eminent-wonen-zorg-ruurlo-groenlo-achterhoek

Aangenaam Wonen & Persoonlijke Zorg voor Ouderen bij Eminent Wonen & Zorg

Al ruim 19 jaar biedt Eminent Wonen & Zorg kleinschalige en particuliere zorg, met een hoog kwaliteitsniveau van service, verzorging en verpleging in een exclusieve, maar ook huiselijke woonomgeving. Een team van gekwalificeerde medewerkers combineert professionele 24-uurs zorg met een persoonlijke betrokkenheid bij het welzijn van de bewoners. Zo ervaart iedere bewoner in hoge mate comfort en geborgenheid.

Onze 3 woon-zorgvoorzieningen zijn gevestigd in het Achterhoekse dorp Ruurlo en Groenlo. De monumentale villa Roderlo, gelegen aan de rand van het dorp, biedt ruimte aan acht bewoners. La Fontaine, gevestigd in het centraal gelegen voormalige postkantoor van Ruurlo, telt zeven wooneenheden. De bewoners hebben een overwegend intensieve zorgbehoefte. Dagelijks bieden wij aan hen aangepaste zorg in huiselijke sfeer. Sinds maart van dit jaar hebben wij een derde locatie geopend: Huize Sonnevanck in Groenlo.

Particuliere Zorg

Eminent Wonen & Zorg wil bijdragen aan een zorg waar ouderen een keuze hebben. Een keuze voor professionele, aangepaste zorg, binnen een betaalbare, kleinschalige woonomgeving.  Onze woon-zorgvoorzieningen zijn ISO/HKZ-gecertificeerd.

De beste zorg voor u

Wij bieden ouderen met een intensieve zorgbehoefte een kleinschalig alternatief voor reguliere zorg. Een team van gekwalificeerde medewerkers biedt individuele zorg en aandacht rondom de klok aan hen die dit nodig hebben, die daarnaast hechten aan individueel en exclusief woongenot.

Uitstekende woonzorgvoorzieningen

Onze woonzorgvoorzieningen zijn gevestigd in het Achterhoekse dorp Ruurlo. De locaties Villa Roderlo en La Fontaine zijn beide gelegen in de dorpskern en zijn voorzien van zelfstandige wooneenheden. Huize Sonnevanck ligt aan de stadsgracht van het oude vestingstadje Groenlo. Dagelijks bieden wij hier aangepaste zorg in huiselijke sfeer.

Bekijk nu de 3 zorgvilla’s van Eminent Wonen & Zorg

Zorgvilla Expert