Claris Zorggroep: Belevingsgerichte zorg

Claris-Zorggroep-dementie

Zorg van hoge kwaliteit

Claris Zorgvilla’s biedt ouderen met geheugenproblemen liefdevolle zorg van hoge kwaliteit in combinatie met een comfortabele, huiselijke woonomgeving. Bij het verlenen van zorg gaan wij uit van de interesses, de persoonlijkheid en de fysieke en cognitieve gesteldheid van de mensen die in onze zorgvilla’s wonen. We noemen dit ‘belevingsgerichte zorg’.

U staat centraal

Bij belevingsgerichte zorg staan uw wensen, behoeften en mogelijkheden centraal. We hebben daarom veel belangstelling voor uw levensverhaal, uw karakter, familiebanden, beroep en hobby’s en interesses. Hoe meer wij over u weten, hoe beter wij in staat zijn om het u elke dag volledig naar de zin te maken.

Persoonlijke benadering

Alles wat belangrijk is voor u, noteren we in uw persoonlijke zorgleefplan, zodat alle medewerkers van Claris weten hoe u wilt worden aangesproken en wat u wilt en nodig heeft om prettig te leven. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd voor een individuele intake. Om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste aandacht op het juiste moment krijgt, registreren we alles rond uw gezondheid in Label Care. Heeft u opmerkingen of vragen hierover, dan is daar alle ruimte voor. Wilt u meer weten?

Bekijk direct zorgvilla’s van Claris Zorggroep

4.000

Wassenaar

Claris Den Deijl

4.000
4.000

Claris Zorggroep en corona

Bij Claris staat de gezondheid van onze bewoners, hun naasten en onze medewerkers voorop. Wij doen er alles aan om hen zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus en gaan zeer zorgvuldig om met de richtlijnen van het RIVM. Waar wij dit nodig achten, nemen we naast de landelijke voorschriften aanvullende maatregelen. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Onze medewerkers

Bij Claris werken uitsluitend professionele zorgverleners, die bewust kiezen voor belevingsgerichte zorg en de begeleiding van mensen met geheugenproblemen in een kleinschalige omgeving. Zij ontvangen regelmatig trainingen en bijscholing, zodat de kwaliteit van de zorg hoog is én blijft

Contact met Claris Zorggroep

Heeft u interesse in wonen met zorg bij één van de Claris Zorggroep locaties? Neemt gerust contact op voor meer informatie, een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden of een rondleiding.    Zorgvilla Expert