Ter Wal Woonzorg

Goed leven heeft te maken met gezelligheid, warmte, lekker en gezond eten, betekenisvolle contacten, sociale of culturele activiteiten, een gevoel van vrijheid én veiligheid, door het beschikbaar zijn van zorg.
Bewoners van onze kleinschalige woonzorg kunnen, met behulp van bovenstaande voorzieningen, hun dagen op deze wijze prettig doorbrengen. Met alle ruimte om zelf de keuzes te maken die zij wensen. Persoonlijke aandacht staat voorop. In goed overleg met de bewoner zelf of in samenspraak met diens familie worden de gewenste diensten en de benodigde zorg afgestemd op de bewoner. Niet de zorgverlener of behandelaar bepaalt wat noodzakelijk is, maar de bewoner zelf.
Alles in onze woonvoorziening is gericht op hoog niveau van veiligheid, persoonlijke dienst en zorgverlening. Van huishoudelijke service, maaltijdvoorziening en persoonlijke zorg op maat tot intensieve begeleiding ook na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Genoeg handen aan bed zijn hierin belangrijk, maar dan wel met je hart en je hoofd. Als lichaam en geest achteruit gaan, kunnen bewoners in groepen gebruik maken van de zorg gerelateerde dagbesteding of in hun eigen appartement de individuele ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

Zorgvilla Expert