Herbergier Etten-Leur

Herbergier Etten-Leur

Warm en liefdevol thuis voor mensen met geheugenproblemen

Voor wie
Herbergier Etten-Leur is een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. Welzijn en kwaliteit van leven staat bij ons centraal.
Bijzonder gewone zorg
Onze gasten vinden bij ons een nieuw thuis; een huiselijke omgeving waar aandacht, liefde en respect voor elkaar de sfeermakers zijn. Als zorgondernemers wonen we zelf ook in de Herbergier. Zo zorgen we voor continuïteit van goede zorg en korte communicatielijnen met betrokkenen, zonder een wirwar aan administratie en regels.
Samen met onze enthousiaste en ervaren medewerkers stemmen we de zorg zo af dat onze gasten zoveel mogelijk gewoon kunnen blijven wonen en leven, tot aan hun levenseinde. Bij ons gaan de deuren alleen 's nachts op slot, net als thuis. Er is ruim voldoende personeel aanwezig om hierin mee te bewegen met onze gasten. Dit alles maakt onze zorg zo bijzonder, terwijl het eigenlijk zo gewoon is!
Een sfeervol thuis
Herbergier Etten-Leur is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw uit 1870 met mooie karakteristieke elementen. Het ligt gunstig gelegen op loopafstand van het centrum waar vele winkelvoorzieningen, restaurants en terrasjes zijn.

Zorgvilla Expert