Zorggroep ‘t Huys: Volledig ontzorgd en verzorgd wonen!

Over Zorggroep ‘t Huys

Zorggroep ‘t Huys is een landelijke woonzorgorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. De locaties van Zorggroep ’t Huys creëren een veilige plek waar hun bewoners kunnen leven op de manier die ze gewend zijn en die ze fijn vinden.

In een gemoedelijke woonomgeving voorzien we onze bewoners van een integraal pakket van wonen, dienstverlening en zorg. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier willen wij een alternatief bieden voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

’t Huys is een zorgorganisatie voor 65-plussers met een blijvende, intensieve zorgbehoefte die beschikken over een WLZ-indicatie (zzp 4, 5, 6, 8, 9b, 10). Zorggroep ‘t Huys staat voor uitstekende oplossingen voor senioren met een permanente zorgbehoefte. De brochure van Zorggroep ‘t Huys bekijken kan hier.

tHuys_logo_zorggroep

Bekijk direct de 3 zorgvilla’s van Zorggroep ‘t Huys!

1.300
1.000
1.050

Waar we voor staan

De dag beginnen met een verse kop koffie? Eerst ontbijten en dan douchen? Samen puzzelen of het journaal van acht uur kijken? Op uw manier bezig zijn met de dagelijkse dingen die uw leven mooi maken. Wij maken dit graag mogelijk en ondersteunen u op de manier die u prettig vindt. Wij nemen graag de tijd voor u en in ‘t Huys bepaalt u uw eigen dagindeling.

Thuis is waar u het liefste bent. U brengt er tijd door met uw familie en ontvangt er vrienden. Het is de plek waar u helemaal uzelf bent. Het leven bij ‘t Huys is erop gericht u dat thuisgevoel te bezorgen. Samen met u genieten we graag van de kleine dingen. In een gezellige en veilige woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. Koesteren wat waardevol is en uitkijken naar dat wat nog komt. Uw leven leiden zoals u dat gewend bent in de geborgenheid van één van onze woonlocaties.

Contact met Zorggroep ‘t Huys

Heeft u een vraag? Neem direct contact op met Zorggroep ‘t Huys!

 

Was dit nuttig? Stem nu!