Ontzorgd Wonen Groep: Volledig ontzorgd wonen!

Villa-Sijthoff-Vandaegh-Wassenaar

Over Ontzorgd Wonen Groep

Bij Ontzorgd Wonen Groep voelt iedereen zich thuis. Op verschillende locaties in Nederland bieden wij persoonsgerichte zorg op maat aan ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Bewoners hebben een eigen appartement, maar zijn niet alleen. Ze komen medebewoners tegen op de gang of in de gezamenlijke ruimtes, zoals de woonkamer. Ook medische zorg is altijd dichtbij. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat bewoners zich thuis voelen en dagen hen uit om zo veel mogelijk dingen zelfstandig te blijven doen. Samen maken we van elke dag een mooie dag. Ontzorgd Wonen Groep biedt ook tijdelijk verblijf met zorg, bijvoorbeeld voor revalidatie.

Onze kernwaarden

Bij Ontzorgd Wonen Groep werken we volgens een aantal kernwaarden. Die ziet u terug in wat we doen en hoe we de dingen doen:

Prikkelend

Wij vinden plezier en humor in ons werk belangrijk en proberen onze bewoners en onze collega’s voortdurend uit te dagen.

Toegankelijk

Wij zijn gastvrij en open. We maken makkelijk contact met onze bewoners. Voor hen zijn we toegankelijk en zichtbaar. We weten wat er speelt in de levens van onze bewoners en collega’s en tonen interesse. We willen dat onze locaties voelen als een echt thuis. 

Ondernemend

Wij zijn creatief, ondernemend en daadkrachtig. Om de beste persoonsgerichte zorg te leveren, gaan we ook buiten de gebaande paden. 

Gepassioneerd

Wij werken met veel enthousiasme en bezieling. We geven nét dat beetje extra. Dat zorgt ervoor dat bewoners en medewerkers zich bij ons op hun plek voelen.

Ontzorgd-Wonen-Groep-logo

Ontdek hieronder de 4 locaties van Ontzorgd Wonen Groep!

1.640

Wassenaar

Villa Sijthoff

1.900
1.001

Contact met Ontzorgd Wonen Groep

Heeft u een vraag? Neem direct contact op met Ontzorgd Wonen Groep!


    Zorgvilla Expert