Fidesta Zorg

U woont graag zo lang mogelijk zelfstandig. Maar soms gaat het thuis niet meer en voelt u zich er niet meer prettig en veilig. U gaat bijvoorbeeld geestelijk en/of lichamelijk achteruit, u voelt zich alleen en u heeft meer behoefte aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn. Voor een partner of andere mantelzorgers kan dit te zwaar worden. Vaak bent u nog te goed voor een verpleeghuis. In dat geval is wonen in een Fidesta huis een uitkomst. U woont zelfstandig in een eigen appartement, houdt de eigen regie, maar wel in een beschutte en veilige woonomgeving waar altijd iemand nabij is (24-uurs toezicht). Echt persoonlijk, dat is wat een Fidesta huis kenmerkt, met vooral een huiselijke sfeer en nauwe betrokkenheid van de medewerkers en vrijwilligers. U krijgt de lichte tot matige zorg en aandacht die nodig is. De meeste appartementen zijn ook geschikt voor echtparen, ook als maar één van hen zorg nodig heeft.

Het beschut wonen geeft u de bescherming om zelfstandig en veilig te blijven wonen. Door de dagelijkse structuur en de persoonlijke aandacht blijft u lichamelijk en mentaal zo fit mogelijk. Ook is er veel aandacht voor vers eten, waardoor ondervoeding kan worden voorkomen. In de praktijk zien we dat als mensen in een Fidesta huis komen wonen, daarmee een opname in een verpleeghuis bijna altijd kan worden voorkomen. 

Fidesta Zorg Franchise is een innovatieve franchiseformule met kleinschalige woonzorgvoorzieningen, gerund door bevlogen zelfstandige zorgondernemers. Ze worden ontzorgd en ondersteund door het Fidesta Team.

Fidesta staat als franchisegever garant voor de kwaliteit en continuïteit van zorg, veiligheid en welzijn en bewaakt het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Fidesta is volop in ontwikkeling en werkt er naartoe om in het hele land Fidesta huizen te realiseren voor wonen met zorg, tijdelijk verblijf met zorg en dagbesteding. Op dit moment zijn er acht Fidesta huizen, in het voorjaar van 2021 volgen Fidesta huis 9 en 10. 

De Fidesta huizen met wonen met zorg voor ouderen:

Interesse en/of meer weten?

Heeft u interesse in wonen met zorg bij één van de Fidesta huizen? Neemt gerust contact op met de zorgondernemers voor meer informatie, een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden of een rondleiding. De contactgegevens vindt u op de websites van de Fidesta huizen.

Bekijk direct zorgvilla’s van Fidesta Zorg

Onafhankelijke beoordelingen over Fidesta

Contact met Fidesta Zorg

Wilt u meer informatie over een of meerdere zorgvilla’s van Fidesta Zorg? Vul dan onderstaand contactformulier in.    of bezoek de website van Fidesta Zorg

    Zorgvilla Expert